Over The Wool Street Journal

GOEIEMORGEN, GOEIEMIDDAG, GOEIENAVOND OF MISSCHIEN ZELFS GOEIENACHT!

Dagbladhandel Het Ploegske bestond al sinds 1993 en werd om de haverklap overgenomen sindsdien. Op 1 maart 1999 werden Peter & Laila ondertussen al de 4de eigenaars en kregen ze op hun eerste dag te horen : “Nu wééral iemand anders?!” Maar … ze zijn gebleven!

Daardoor zijn ze al meer dan 17 jaar een vaste waarde voor de vele klanten van de Kapellei 272 in Zoersel.  Na verscheidene wegen -en saneringswerken te hebben overleefd, besloten ze om in augustus 2010 een deel van hun winkel vrij te maken voor een passie van 1 van hen (en dat was niet die van Peter denk ik) … namelijk breien! Vandaar werd het niet enkel meer dagbladhandel Het Ploegske, maar WOLWINKEL/DAGBLADHANDEL HET PLOEGSKE.

Maar die naam verwees noch naar een krantenzaak, noch naar een wolwinkel.  Daarom hebben ze uiteindelijk naar een naam én logo gezocht dat de speciale combinatie van hun winkeltjes goed in de verf zet, namelijk

“The Wool Street Journal”

 17 jaar dus al paraat en ze zijn van plan om daar nog lang mee door te gaan! Ze doen het gewoon veel te graag om  ermee te kunnen stoppen.

Al vele jaren fysiek aanwezig op alle dagen behalve zon- en feestdagen, minstens 13 uur per dag. Nu ook voor u, 24 uur op 24, 7 dagen van de 7, beschikbaar via het net! Wat wil een mens nog meer?

WSJ_logo_zwart_logo zwart