Er is nog werk aan de winkel ..

Hallo allemaal,

Ik wou even melden dat de online wolshop nog niet helemaal tip top in orde is zoals hij zou moeten zijn.  Begrijp me niet verkeerd, hij werkt al wel (want ik krijg al bestellingen binnen) maar ik heb hem helemaal zelf gemaakt, en aangezien dit absoluut niet mijn ‘day-job’ is, zoals ze zeggen, is het zeer goed mogelijk dat er hier en daar nog wat schoonheidsfoutjes en imperfecties in geslopen zijn.  Daar kan ik jullie hulp goed bij gebruiken, want zelf zie je vaak over zo’n dingen.  Dus : als jullie iets gezien hebben dat niet werkt naar behoren, of als er ergens in de tekst of de foto’s een foutje geslopen is, zou ik het heel fijn vinden als jullie dit zouden melden via info@woolstreetjournal.be.  Ook als jullie tips hebben om iets van de online webshop te verbeteren  of te verduidelijken, hoor ik het graag.  I love opbouwende kritiek!

Groetjes en veel breiplezier!