1. Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van en met The Wool Street Journal, tenzij wij uitzonderlijk samen schriftelijk met andere voorwaarden overeengekomen zijn.
De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en opgenomen op de internetsite www.woolstreetjournal.be. Op verzoek zenden wij je graag een schriftelijk exemplaar.

Door het plaatsen van een bestelling geef je te kennen dat je met onze leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Het elektronisch bewijs (zoals e-mails, back-ups, …) worden door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopsovereenkomsten.

2. Identiteit van de verkoper
The Wool Street Journal
Kapellei 272
2980 Zoersel
België
T +32 (0)3 385 13 13
E Hetploegske@skynet.be
BTW BE0824.021.235

3. Het Product
De aangeboden producten worden door The Wool Street Journal zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw weergegeven op de website. Getoonde producten kunnen als gevolg van technische omstandigheden (zoals bijv. de kleurinstellingen van je computer) enigszins afwijken van de werkelijkheid.
Informatie over de artikelen, (zoals afmetingen, gewicht, materialen, …) is steeds indicatieve informatie.
The Wool Street Journal kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

4. Prijzen
Alle prijzen op onze website zijn in euro, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendkosten worden duidelijk apart aangegeven.
Prijswijzigingen gelden vanaf het moment dat deze op de website van Het Ploegske zijn gepubliceerd.
The Wool Street Journal behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren.
The Wool Street Journal kan niet aan prijzen gehouden worden als het duidelijk om een vergissing blijkt te gaan.

5. Bestellen
Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van je bestelling door The Wool Street Journal. Je krijgt daarna een bevestiging via e-mail met het totale kostenplaatje, inclusief verzendkosten.
Wij verzenden van zodra we je betaling binnen hebben gekregen. Daarna ontvang je ofwel een e-mail met het bericht dat uw goederen vertrokken zijn, of een e-mail met een schatting van de levertijd indien de goederen nog niet voorradig zijn.

6. Leveren
Jouw pakje wordt na ontvangst zo snel mogelijk verstuurd, wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te verzenden. Als dit om de één of andere reden niet mogelijk zou zijn, gaan we je daar zo snel mogelijk van op de hoogte brengen. Als je de bestelling daarna toch nog wil annuleren, zorgen wij voor een terugbetaling binnen de drie werkdagen.

7. Verzenden
Zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt je pakje verzendklaar gemaakt en verstuurd via Bpost. Het pakje wordt door de postbode aan huis geleverd. Voor België is dit normaal binnen 24u na verzending, voor Nederland binnen 3 werkdagen en voor de rest van Europa binnen 6 werkdagen. Als je niet aanwezig bent op het tijdstip van de levering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving en kan je je pakketje afhalen in het postkantoor. Je kan natuurlijk ook steeds je werkadres of het adres van je buur of vriend als leveradres doorgeven.
The Wool Street Journal is niet aansprakelijk voor het verloren geraken van de goederen door Bpost. Wij zullen dan samen tot een gepaste oplossing trachten te komen.
We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een foute of vertraagde aflevering door foute of incomplete adresgegevens.

• Binnen België komt dit voor de klant op €5,95 indien er voor minder dan €75 wordt besteld, wordt er voor meer of gelijk aan €75 besteld, is de verzending gratis.
• Voor Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk komt dit voor de klant op €7,50.
• Voor andere mogelijkheden, gelieve ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

8. Klachten & ruilen/retourneren van aangekochte artikelen
Wij zullen er steeds op alle manieren voor zorgen dat u uw bestelde goederen in perfecte staat zal ontvangen. Mocht het bestelde desondanks toch niet aan je verwachtingen voldoen, heb je het recht om binnen 8 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, de goederen te komen ruilen of retour te sturen. Je dient ons hiervan altijd wel even schriftelijk (zet het even op e-mail) op de hoogte te brengen. De goederen moeten volledig worden teruggestuurd in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd.
Artikelen gekocht tijdens de solden kunnen niet worden geretourneerd, alsook artikelen die eenvoudig te kopiëren zijn, zoals boeken.
Van het moment dat wij uw goederen hebben mogen ontvangen, sturen wij u een kortingscode ter waarde van de teruggestuurde artikelen om te kunnen gebruiken bij uw volgende aankoop.  Wij zijn absoluut redelijke mensen, maar we hebben wel het recht om slechts een gedeelte van het bedrag terug te storten indien de goederen niet meer in de oorspronkelijke staat zijn.

9. Privacy
Als je wil bestellen bij ons, wordt er gevraagd om ons je klantgegevens te bezorgen. Wij gebruiken deze gegevens voor onze administratie van je bestelling, het beheer van je bestelling, levering en facturatie, opvolging van je betaling en tot slot voor eigen marketing. Je hebt steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt altijd recht op inzage, verbetering of verwijdering van de gegevens.

10. Toepasselijk recht

De foto’s en teksten op deze website behoren toe aan The Wool Street Journal, tenzij anders vermeld, en zowel de foto’s als de teksten mogen niet gekopieerd worden voor eigen website/-shop doeleinden.

Op alle overeenkomsten tussen The Wool Street Journal en de klant is het Belgische Recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Maart 2013
The Wool Street Journal BV
Zoersel